Website nodig? Huur een ontwerpbureau in

Patrick de Boer

27 augustus 2017

Webdesign

Een website maken doe je makkelijk zelf. Er zijn genoeg online mogelijkheden waarmee je met een makkelijke interface en weinig poespas snel een site in elkaar flanst. Er zijn standaard thema’s waar je uit kunt kiezen, er zijn zelfs foto’s beschikbaar die je kunt gebruiken en het enige wat je hoeft te doen is de teksten in te typen en up te loaden. Of dit echter een goed idee is, is een tweede. Het is namelijk moeilijk om op die manier een echt originele website te maken die anders is dan de rest. Wil je een website die in het oog springt en bezoekers vasthoudt? Schakel dan een specialist in, zoals Vrijdag Online.

8 seconden

De gemiddelde tijd die een bezoeker op een website doorbrengt totdat hij naar de volgende gaat is 8 seconden. In deze 8 seconden moet je deze persoon dus voldoende kunnen boeien en de juiste informatie kunnen aanrijken, anders heb je een klant verloren. Een trage, onoverzichtelijke, oninteressante en onprofessionele website is niet boeiend. Tenzij je zelf voldoende kennis en ervaring hebt met het bouwen en onderhouden van websites, is het moeilijk om deze zo te maken dat bezoekers na 8 seconden nog besluiten te blijven.

Vindbaarheid

Daarnaast is het essentieel dat je te vinden bent op het enorme world wide web. Zoekmachines zijn ingewikkelde tools die vooral geld verdienen door reclame te maken. Er zijn processen waarmee je je website op de eerste pagina van de resultaten naar voren kunt laten komen, maar deze zijn ingewikkeld en veranderen vaak. Weinig internetgebruikers gaan naar de tweede pagina van de resultaten en de derde pagina wordt bijna altijd vermeden. Een professioneel ontwerpbureau kan via de principes van Search Engine Optimalisation ervoor zorgen dat jouw pagina wel op de eerste bladzijde van de zoekresultaten verschijnt. Dit is essentieel, want ben je niet te vinden, dan zal je website overbodig zijn. Voor weinig geld kun je al een professional inhuren en op de lange termijn is deze investering het meer dan waard.

patrickdeboer

Welkom op mijn Elektronicablog. Heb je tips of vragen? Neem dan contact met me op via info@expo-vision.nl