Xbox one aanbieding is altijd de moeite waard

Patrick de Boer

21 september 2015

Elektronica

Een percentuele aanbieding op een duur artikel is vaak aantrekkelijker dan zo’n aanbieding op een artikel als een brood of een fles frisdrank. Zeker als we kijken naar elektronica, zien we dat de duurdere producten veel meer korting opleveren als deze percentueel wordt toegepast. Mijn blog op Expo Vision, waar ik wekelijks actief ben als blogger, gaat vandaag over de korting van spelcomputers, zoals de Playstation 4 en Xbox one. Een Xbox one aanbieding of een aanbieding van een andere spelcomputer is namelijk altijd de moeite waard.

 

Xbox one aanbieding

Op het moment dat je besluit om een spelcomputer aan te schaffen, heb je waarschijnlijk al in je hoofd welke spelcomputer dat precies moet zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de nieuwste spelcomputer van Sony, de Playstation 4, of voor bijvoorbeeld de Xbox one. Dat zijn eigenlijk gelijk de twee populairste spelcomputers die in Nederland op de markt zijn. Het voordeel is dat er op deze twee spelcomputers altijd wel ergens een aanbieding te vinden is. Neem een xbox one aanbieding, waarbij je soms wel tientallen euro’s kunt besparen.

 

Andere aanbiedingen

Ook op andere spelcomputers zijn aanbiedingen te vinden, al moet gezegd worden dat de minder populaire spelcomputers (zo heeft het technologische bedrijf Trust uit Dordrecht bijvoorbeeld een eigen spelcomputer op de markt gebracht, waar de naam me even van ontschoten is) minder vaak in prijs dalen. Maar laten we de Playstation 4 nemen, die iedere maand wel een keer goedkoper te verkrijgen is bij een partij op de markt. Wat overigens een groot voordeel is van de nieuwste spelcomputers op de markt, is dat de oudere edities (bijvoorbeeld de Playstation 2 of 3) een stuk goedkoper worden. Ook de games voor deze spelcomputers dalen dan flink in prijs.

patrickdeboer

Welkom op mijn Elektronicablog. Heb je tips of vragen? Neem dan contact met me op via info@expo-vision.nl